Skip to main content
We match your fire.

Nieuwe Hoxter inbouw haarden : steeds groter maar nog altijd even efficient

Hoxter heeft als objectief het compleetste gamma inbouwhaarden aan te bieden, zodat in elke situatie een geschikt model kan gevonden worden. Het merk tast nu de absolute grenzen van die doelstelling af, met de lancering op Batibouw 2018 van een aantal extra grote modellen. Een vlakke haard met een glasraam van 150 cm breedte is uiteraard niet voor elke woning geschikt. Ze is  hierboven op bijzonder trendy wijze uitgevoerd in combinatie met zwart geblakerde balken.

Ook de nieuwe driezijdige haard van HOXTER, die maar liefst 89 cm diep is, hoort als typische scheiding tussen eet- en zitplaats in een wel erg grote woonkamer. En uiteraard beantwoorden ook deze bijzondere toestellen aan de strenge Hoxter normen inzake duurzaamheid, luchtdichtheid, rendement en de laagste fijnstofemissies. Niet te vergeten daarbij is uiteraard dat een goede verbranding ook een schoon blijvend glasraam oplevert, zodat Hoxter beter dan wie ook een perfect vuurzicht garandeert, met of zonder automatische luchtsturing.

Ook interessant …

Stel uw vraag aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website geven. Dit omvat cookies van websites van derden van sociale media als u een pagina bezoekt die embedded content bevat van sociale media.

Meer informatie