Skip to main content

Kachels in speksteen en gietijzer

De Altech kachels bestaan uit speksteen en gietijzer, waardoor ze garant staan voor kracht, warmteopslagcapaciteit en sierlijkheid in combinatie met een eerder laag gewicht.

Topkwaliteit speksteenwarmte

De meest bijzondere eigenschap van speksteen is de kwaliteit van de warmte die hij uitstraalt : zacht en doordringend, sensueel en behaaglijk, ... We kunnen U maar één raad geven : kom de stralingswarmte van onze speksteenkachels zelf ervaren in de toonzaal van uw regionale verdeler. En ja, blijft U gerust een tijdje genieten...

Er bestaan vele soorten warmte, met een sterk onderscheiden effect op ons lichaam en op het klimaat in de woning. Warme lucht wordt algemeen als eerder onaangenaam ervaren. Zachte stralingswarmte daarentegen, is de behaaglijke warmte van vroeger, die de Altech speksteenkachels opnieuw tot leven brengen. Heel anders dan bij metaal, is de stralingswarmte van speksteen ook zacht dichtbij de kachel en rijkt ze tot in de verste hoeken van de kamer. Ook nadat de kachel is uitgedoofd, blijft de speksteen lang nastralen.

De stralingswarmte van speksteen dringt tot diep in het lichaam door en brengt verlichting voor verkleumde handen en voeten. Ze verhoogt de bloeddoorstroming in de huid, zodat die een gezonde kleur verkrijgt en voorzien wordt van voedingsstoffen op een wijze waar cosmeticaproducenten alleen maar van kunnen dromen. Stralingswarmte stimuleert het innerlijke verbrandingsproces, zodat gifstoffen worden verwijderd en de productie van enzymen toeneemt. Zo vormt Altech stralingswarmte in de winter de beste garantie voor vitaliteit en natuurlijke weerbaarheid.

Stel uw vraag aan onze vakmensen

We antwoorden zo snel mogelijk, normaal binnen 1 werkdag.