Dutry & Co
 
introductie sponsoring vacatures
geschiedenis links documentatie
toonzaal beurzen contact
acties open dagen verdelers
Voeg deze website toe aan uw lijst van favoriete websites Print enkel de inhoud van deze pagina af, dus zonder de navigatie-elementen bovenaan, onderaan en rechts
Tulikivi Massieve speksteenkachels
Sablux - Inbouwhaarden met liftdeuren - 100 % Zwitsers
Sablux Inbouwhaarden met liftdeuren

100 % Zwitsers : precisie en duurzaamheid

Sablux is de enige fabrikant van inbouwhaarden met liftdeuren die zich nog 100 % zwitsers kan noemen ! Zowel het design als de fabricage van de onderdelen en de montage gebeuren nog volledig in Zwitserland. Sablux biedt inbouwhaarden met de precisie en duurzaamheid van een zwitsers uurwerk.

De volautomatische CNC productie garandeert een foutloos product met het absolute minimum aan lasnaden en revetten. ISO9001:2000 gekeurd. Sablux biedt 5 jaar garantie op het toestel (1 jaar op de ventilator).

Dubbel bevestigde liftdeuren

De Sablux liftdeuren maken gebruik van een gepatenteerd lift-systeem met kogellagers. Uniek is de dubbele bevestiging van elke deur met 2 geleiders en 2 gewichten.

Deze liftdeuren sluiten dan ook steeds perfect, moeiteloos en geruisloos, ook bij hoge temperaturen ! De dubbele bevestiging aan beide zijden van de glasdeur biedt daartoe de beste garantie, want alleen zo wordt de deur perfect gelijkmatig bewogen en wordt voorkomen dat ze klem raakt of minder goed gaat afsluiten.

Alle liftdeuren zijn te verkrijgen in 4 afwerkingskleuren :

  1. zwart
  2. verguld
  3. chroom
  4. mat chroom.

Elke glasdeur kan voor reiniging ook zijdelings geopend worden.

Optimale warmte-recuperatie

De ingebouwde warmtewisselaar met maar liefst 4 uitgangen voor warme lucht zorgt voor een optimale warmte-opname uit het vuur. De warme lucht kan gebruikt worden om de ruimte waar de haard staat te verwarmen of ook andere ruimten in de woning.

Het binnenwerk is standaard bekleed met chamotte, die een betere warmte-opname vertoont dan gewone vuurvaste steen. Desgewenst kan de binnenzijde ook afgewerkt worden in zwart staal. Ook een optie is een ingebouwde, geruisloze ventilator (600 m3/u).

Directe luchtaanvoer van buiten is mogelijk voor de meeste modellen – binnenkort voor het volledige gamma. Toegang tot de geleiders en gewichten of aanpassing van de ventilator kunnen ook na plaatsing, zonder de bekleding te beschadigen.

De mogelijkheid bestaat ook om het toestel zo in te bouwen dat het een hoger percentage behaaglijke stralingswarmte voortbrengt, met hypokausten-wanden en ditto banken. Deze worden met warmte lucht opgewarmd, waarna ze urenlang heerlijke stralingswarmte uitstralen.


Combinatie lucht-warmte en stralingswarmte

Pure stralingswarmte

Exclusieve vormen in gebogen glas

Klik hier voor het modellen-overzichtSablux is dé pionier van liftdeuren in gebogen glas, zodat u ongestoord van het vuurzicht kan genieten. In 1989 ontwikkelde Sablux reeds de eerste panoramische liftdeur in gebogen glas.

Het bedrijf slaagde er zelfs in een afgeronde liftdeur te ontwikkelen met een vuurzicht van 280° (model 941) en is nog steeds de enige fabrikant die dit kunststukje van glasbewerking kan aanbieden !

Sablux inbouwhaarden met liftdeuren kunnen van elke mogelijke bekleding voorzien worden. Zie het modellenoverzicht.

Voor verdere informatie, raadpleeg uw Sablux verdeler.

 

Voeg deze website toe aan uw lijst van favoriete websites Print enkel de inhoud van deze pagina af, dus zonder de navigatie-elementen bovenaan, onderaan en rechts

8-16 okt 2011
 
Tulikivi massieve speksteenkachels
Danskan houtkachels
Calimax pelletkachels
Lohberger houtgestookte fornuizen
Alpina gaskachels
Le Panyol : inbouw houtoven voor pizza, brood, enz...
Mondex saunakachels
Logmatic houtklover
 

Meer info over een bezoek aan de internationale toonzaal van Dutry & Co
Meer info over een bezoek aan de internationale toonzaal van Dutry & Co

Toptrefwoorden op deze site : allesbrander - brandhout - fornuis hout - gaskachel - haard - houtfornuis - houtkachel - inbouwhaard - houtklover - kachel - open haard - pellets - pelletkachel
speksteen radiator - saunakachel - schouw - speksteen - speksteenkachel - stooktips - tegelkachel - allesbranders - fornuizen - gaskachels - haarden - houtfornuizen - houtkachels - open haarden
tegelkachels - inbouwhaarden - houtklovers - kachels - open haarden - pelletkachels - saunakachels - schouwen - speksteenkachels - tegelkachels - hout-cv - houtgestookte cv - cv-kachels - cv-haarden

Meer info over Dutry & Co, invoerder van Tulikivi, Danskan, Altech, Lohberger, Calimax, Ecostone, Mondex, Big Green Egg, Alpina, Mondex,... Vind uw lokale verdeler met onze dealerzoekmachine voor alle merken kachels, haarden, fornuizen, enz... Beurzen, infodagen en info-avonden over haarden en kachels Gratis documentatie van de merken op deze site - te downloaden, op te halen bij uw verdeler of per post te verkrijgen Contacteer Dutry & Co Dutry Videocenter met clips over kachels en haarden Voordelige financieringsvoorwaarden voor haarden, kachels en speksteenkachels Voordelige financieringsvoorwaarden voor haarden, kachels en speksteenkachels Flinke kortingen op gebrande en niet gebrande toonzaal- en beursmodellen haarden en kachels Links naar verwante sites Le site de Dutry & Co en français Dealerzoekmachine Vlaanderen Dealerzoekmachine Nederland Verschillende opties voor het stoken van hout bij Dutry & Co Verschillende opties voor het stoken van pellets bij Dutry & Co Verschillende toepassingen van speksteen bij Dutry & Co Verschillende opties voor het verwarmen van water met hout en/of pellets bij Dutry & Co - hout-cv - cv-kachels houtgestookte CV Verschillende opties voor het koken op hout bij Dutry & Co Verschillende opties voor maatwerk bij Dutry & Co Acties op kachels en haarden bij Dutry & Co Meer info over een bezoek aan de internationale toonzaal van Dutry & Co